Få en laddbox hemma med Zaptec go

Elbilar är en allt vanligare syn på vägarna och det är inte svårt att förstå varför – de är både tystare och miljövänligare än vanliga bilar. En av de största utmaningarna med att ha en elbil är dock att ladda den. Om du bor i en hyreslägenhet eller i ett område där det bara finns några få publika laddningsstationer, kan det vara svårt att alltid ha en laddad bil. Men vad händer om du skulle kunna ladda hemma? Det är där Zaptec go kommer in i bilden.

Zaptec go är en laddbox som hjälper dig att ladda din elbil enkelt och smidigt hemma. Det är en liten och flexibel box som enkelt kan monteras på väggen i ditt garage eller utomhus. Med Zaptec go behöver du inte längre oroa dig för var närmaste laddstation finns – du kan ladda din bil bekvämt hemma.

En av de största fördelarna med Zaptec go är dess kapacitet. Laddningseffekten går upp till hela 22 kW vilket gör att den passar för alla typer av elbilar, från små till stora. Den är också kompatibel med alla operatörer och är anpassningsbar till dina nuvarande förhållanden.

Att installera Zaptec go i ditt garage eller utomhus är snabbt och enkelt. Med en lättanvänd app kan du övervaka din laddning och även ställa in laddningstiderna på förhand. Detta betyder att du kan ladda din bil när elpriserna är låga vilket har den extra fördelen att det är billigare för dig.

När du väl har installerat din Zaptec go är det också enkelt att använda. Du behöver bara ansluta din elbil till laddboxen med en vidarebefordring och du är redo att ladda. Om du inte har en vidarebefordring går det även att beställa en från Zaptec.

Förutom att den är lätt att använda och installera, bidrar Zaptec go också till en mer hållbar framtid. Genom att ladda din elbil hemma minskar du miljöpåverkan och minskar mängden koldioxid som släpps ut i atmosfären.

Den ökande användningen av elbilar är en av de viktigaste faktorerna för en mer hållbar framtid och Zaptec go gör det möjligt att ladda din bil bekvämt hemma. Den är användarvänlig, kompatibel med alla elbilar och din befintliga anläggning samt bidrar till att göra din livsstil mer miljövänlig. Om du är trött på att oroa dig för var din nästa laddningsstation är, eller bara vill bidra till en grönare framtid, är laddbox hemma som Zaptec go rätt val för dig.

Felicia Stark

Tillbaka till toppen