Ge din hund en ny trendig frisyr

Hundar är människans bästa vän, och vad är ett bättre sätt att visa din lurviga vän lite kärlek än att ge dem en ny trendig frisyr? Dock kan det vara svårt att göra på egen hand och då är det bra att ta hjälp av en erfaren hundfrisör. Dem är vana vid att hundarna blir distraherade eller sura och de har rätt sorts utrustning för alla typer av päls.

Vissa hundar har tjocka, dubbla pälsar som kräver särskild uppmärksamhet för att undvika att mattas. Andra har kortare, enkla pälsar som är lättare att underhålla. Längden på din hunds päls är också avgörande hur mycket som behöver klippas och vilken typ av klippning du kan ge dem.

Något man kanske inte tänker på är att din hunds personlighet också behöver tas med i beaktning. En lugn hund kan vara mer samarbetsvillig under groomingprocessen, medan en aktiv hund kan behöva en kortare klippning så att den inte trasslar in sig när den leker naturen.

Hundfrisering inehåller många aspekter så prata med din groomer om vilken stil som skulle fungera bäst för din hund och ta det därifrån!

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen