Handdukstork vattenburen eller elektrisk?

En handdukstork vattenburen eller en elektrisk handdukstork är en fråga många ställer sig när dem ska renovera ett badrum. När du modernisera badrummet med snygga detaljer då vill du även skapa en så energieffektiv lösning som möjligt.

Badrummet är en plats där de flesta av oss tillbringar en stor del av vår tid. Det är också ett rum som är viktigt att hålla uppdaterat och modernt. Oavsett om du vill göra en stor renovering eller bara vill uppdatera några detaljer. Det finns det många snygga alternativ att välja mellan för att modernisera ditt badrum. Lär dig mer om några av det mest populära sätten att modernisera ditt badrum med snygga detaljer som en vacker vattenburen handdukstork.

Blog Body:

 1. Uppdatera duschutrymmet
  Duschen är ofta ett fokus i badrummet och genom att uppdatera det, kan du ge hela rummet en modernisering. En av de viktigaste sakerna att tänka på är att välja rätt duschpanel. En duschpanel med många massagedysor och olika ljusinställningar kan ge en spa-känsla i badrummet. Medan den senaste tekniken kan hjälpa dig att spara vatten och energi. En annan viktig faktor att tänka på är att installera en ny, modern duschdörr. För att på så sätt ge duschutrymmet en ny uppdaterad look. Du kan även kombinera detta med en modern och stilfull vattenburen handdukstork eller en mer retro variant.
 2. Lägg till färg
  En annan enkel modernisering är att lägga till en ny färgpalett. En modern färgpalett kan göra underverk för att uppdatera utrymmet. Många väljer att gå med en enkel svart-vit färgpalett med inslag av trä eller annan naturlig känsla för att skapa en minimalistisk och modern känsla. Men du kan också välja andra färgkombinationer som passar din stil.
 3. Snygga detaljer
  Det är ofta de små detaljerna som verkligen kan göra skillnad i ett badrum. Moderna, glansiga handdukstorkar, en ny badrumsmatta och ny, moderna toalettsitsar kan ge hela badrummet en ny känsla. Också, att byta ut handfatet, spegeln och liknande ger också en ny och fräsch look.

Enkla sätt att förnya badrummet med en vattenburen handdukstork

 1. Förnya badkarområdet
  Om du har ett badkar hemma, så kan det vara en bra idé att förnya området runt badkaret. För att på så sätt skapa en mer avslappnad och spa-liknande miljö. Att lägga till en ljusregulator kan hjälpa till att skapa en mer romantisk känsla. Medan nya badrumshyllor kan ge den där spa-känslan som vi alla älskar.
 2. Byta ut belysningen
  Till sist men inte minst, kom ihåg att byta ut belysningen. Belysningen är avgörande för att ge badrummet en modern känsla. Att installera nya lampor, LED-ljus och dimmer-inställningar kan hjälpa till att skapa en riktig atmosfär.

Att modernisera ditt badrum behöver inte vara en stor renovering, utan det kan ofta vara de små detaljerna som gör skillnad. Genom att välja rätt duschpanel eller vattenburna handdukstork samt att lägga till färg, lägga till snygga detaljer. Det är relativt enkelt att förnya badkarområdet genom att byta belysningen, men även att montera en handdukstork. Få det oftast kräver en behörig hantverkare. Vilket är väldigt enkla och snabbat sätt att ge ditt badrum en riktig modernisering.

Genom att lägga till några nya snygga detaljer i ditt badrum. Detta öppnar du upp för en helt ny och fräsch känsla som du kommer att trivas i länge. Letar du efter inspiration till ditt badrumsbygge då kan du hitta detta hos exempelvis Kakelsajten.

Felicia Stark

Tillbaka till toppen