Härliga doftljus och doftpinnar som luktar som en skön skogspromenad

Sitter du och arbetar hemma och längtar till helgens långa och sköna skogspromenad, då kan det var lite stärkande i vardagen att njuta av doftljus eller doftpinnar som påminner om den friska och sköna känslan av en rejäl skogspromenad som ofta inte hinns med i vardagen.

Det finns många olika andra dofter som kåda, rimfrost, barrskog, midvinter och gryningsljus. Men det finns dofter som mer liknar bär, buskar och kryddor som björnbär och nejlika, dill och ingefära, enbär och anis. Du slipper således det mer onaturliga syntetiska dofterna i ditt hem och du kan enklare skapa en miljö av dofter på olika ställen i huset där du vill kunna koppla av, mitt i vardagen.

På exempelvis företaget Torplyktan kan man hitta flera olika dofter på både doftljus, doftpinnar och tvålar. Ljusen finns tillverkade av bland annat sojavax från ekologiskt soja, är handgjorda och endast tillverkade i en begränsad upplaga.

Inred med doftpinnar och doftljus med en trevlig doft av vanilj eller kanel

Det finns få saker som är mer inbjudande än att komma hem till ett hus som luktar gott. Doftljus är ett enkelt sätt att öka stämningen i hemmet och skapa en inbjudande atmosfär. Du kan exempelvis skapa olika dofter i olika rum i ditt hem, du kanske har ett rum som ska vara mer avslappning för att meditera eller utföra yoga. Då kanske du vill åt lavendel, kanel eller vaniljdofter som på produkterna doftpinnar skog och doftljus vanilj eller doftljus barrskog.

Du kanske har ett motionsrum som du vill ska lukta mer som en joggingtur i skogen eller som den friska luften uppe på ett fjäll, kanske som en morgonpromenad i gryningen. Det finns en doft för nästan alla tillfällen och som passar olika stämningar. Det kan vara oerhört skönt att efter en arbetsdag bara sätta sig i en skön läsfåtölj eller ute på den inglasade balkongen eller altanen.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen