Ekologiska barnkläder och träleksaker

Var hittar jag fina kläder till barn, av kända varumärken?

Letar du efter baby och barnkläder samt olika inredningsprodukter och saker för köket. Då finns det mysiga små handelsplatser på nätet som samlat i hop dessa på ett lättöverskådligt sätt. Dessa ger känslan av att gå omkring i en liten lokal och välfylld butik.

Det svåra dock kan vara att hitta någon butik där du även kan hitta flera kända varumärken samlade på samma plats. Det ska vara enkelt att kombinera ihop garderoben till det nyfödda barnet eller när du söker den perfekta presenten till de nyblivna föräldrarna.

Butiken Emilies butik Kids & Living har en stor samling av allt detta. Du kan välja bland noggrant utvalda produkter som ekologiska, men även bland kända varumärken, som, Lyle & Scott junior, Levis Kids, Name it och även Jack & Jones junior.

Ekologiska babykläder

Säker du babykläder som är av ekologisk bomull så hittar du ett stort utbud av babykläder i storlek 40 till ungdomskläder upp till storlek 176. Dessa skapas utan användning av skadliga bekämpningsmedel och konstgödsel. Detta skapar bättre förhållanden för bomullsodlarna men även för naturen och barnen som ska bära kläderna. Du finner många olika typer av babykläder och storlekar, som tex söta farfarströjor, flanellskjortor, sweatshirts och olika klänningar i sortimentet.

Träleksaker och speldosor till barnrummet från Jabadabadoo

Att inreda rummet med träleksaker som olika byggklossar eller välljudande speldosor är väldigt populärt. Det ger även ett mysigare och barnvänligare barnrum, utan det känns även mer naturligt och ger ett mjukare intryck än olika plastsaker.

Du finner många olika leksaker på sidan emiliesbutik.se som fina träleksaker av märket Jabadabadoo, du kan inreda barnrummet som ett litet kafé med exempelvis en kaffemaskin i trä, glasslåda, kakfat, tårtor och ta betalt genom kassaparat, helt gjord i trä.

Du kan till och med göra en liten restaurang med taco, pasta eller pizza på menyn. Varför inte skapa en liten musikstudio med olika instrument eller lek söndagsbio och bjud på popcorn från en popcornmaskin i trä. Det stora utbudet av fina träleksaker från Jabadabado finner du hos emiliesbutik.se

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen