Hitta kvalitéts humidorer till dina cigarrer

Söker du ett ställe där du kan få tag på dina tobaksprodukter samlade på ett ställe, så finns det ett stort utbud online för att hitta detta. Det finns olika varianter hur tobak konsumeras och ställer olika krav på produkterna. Det finns även olika smakpreferenser som påverkar smaken på dina tobaksprodukter.

Fina humidorer till cigarrsamlingen

När du förvarar cigarrer så är temperatur och luftfuktighet avgörande för att dina cigarrer ska smaka som det är tänkt. Humidoren reglerar detta genom hygrolator och hygrometer, en optimal miljö för cigarrerna bör ligga på 17- 22 grader Celsius och hålla en fuktighet på ca 68- 72 procent.

Ligger nivåerna under denna nivå finns risken för att cigarrerna torkar ut, och oljorna som håller ihop cigarren kan komma att förloras. Åt andra hållet kan istället cigarrerna mögla eller främja tobaksbaggar men även skapa en cigarr som är för sur för att tändas.

Är du i behov och söker fina humiddorer som du kan använda till din cigarr samling, så finner du olika designer och vackra sådana i olika träslag. Du kan även finna olika typer av hygrolator och hygrometer. Dessa finns både analoga och digitala och men det kan ge ett mer klassiskt utseende om du väljer en analog visning.

Var hittar jag tillbehören till min vanliga pipa eller vattenpipa

Behöver du tillbehör till din pipa som piptobak eller rullar du kanske egna cigaretter och behöver rulltobak, tillbehör till tobaksrullning, kanske även tuggtobak eller luktsnus? Eller söker du kanske en klassisk Zippo tändare av bästa kvalitét?

Klassiska askkoppar av snurrtyp

Du kanske behöver någonstans att aska i, med fördel då en askkopp med lock, en vackert designad klassik fickaskkopp eller en cigarett släckare.

Vare sig du behöver du en humidor till alla dina cigarrer, så att de bibehåller sin kvalité. Då finner du detta och så mycket mer på Jisonprodukter.se. På sidan finner du även vattenpipor och tillbehör med olika smaker och tillsatser för att göra din tobaksrökning trevligare.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen