Få koll på din kost

Att ha en bra kost är något alla vet är viktigt. Men det är väldigt få som egentligen tänker på vad de äter och vad som är bäst för kroppen. Det finns massvis med olika råd, tips, guider och dieter men det är inte säkert att någon funkar för dig. För att kroppar behöver olika koster och det kan vara väldigt stora skillnader mellan olika personer. Vad olika människor behöver för kost beror på hur deras liv ser ut, exempelvis hur mycket dem tränar, vad dem jobbar med och vilka gener dem har. Därför kan det vara svårt att hitta en redan gjord diet eller kost med hälsosamma recept som passar just dig.

Men om du vill bli proffs på kost och även kunna lära andra hur de ska förbättra sina mat rutiner. Då ska du ta kontakt med Intensivkost. Intensivkost erbjuder kostrådgivar utbildningar så inte bara du kan allt om kost utan du kan även lära ut till andra. Med deras distansutbildning kan du bli en licenserad kostrådgivare på bara tre veckor. Under dessa tre veckor kommer du få vara med på många online föreläsningar, göra självstudier och sen sist ha en praktisk helg i Stockholm. Under denna helgen kommer ni laga mat, testa hälsoanalyser samt en examination sista dagen.

Efter denna kostrådgivare utbildning hos Intensivkost kommer du vara en certifierad kostrådgivare med massvis av kunskap.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen