Inred med fotogenlampor

Oljelampor är något som folk börjar få intresse för igen. Många börjar inreda och styla sina hem med dessa då det ger en unik mysig känsla jämfört med vanliga elektriska lampor. Idag använder man dock inte fotogen utan lampolja. Detta är för lampoljan är ett renare och miljövänligare bränsle, samt blir glaset inte lika smutsigt när man eldar med lampolja som med fotogen. En bra sak att tänka på när man använder fotogenlyktor är att aldrig fylla tanken fullt. Den ska aldrig vara fylld mer än 3/4 då värmen kan få oljan att läcka ut.

Men vart hittar man snygga fotogenlampor då? Jo, hos Flaggskeppet.com. Flaggskeppet är en sida fylld av marin inredning med hundratals olika båtar, lampor, ljusstakar och mycket mycket mer. Flaggskeppet lägger stor vikt i att du som kund ska ha en så bra köpupplevelse som möjligt och kunna använda produkterna så länge som möjligt. Därför är allt i topp kvalitet med fina detaljer.

Oljelampor har använts i många hundra år och har utvecklats mycket sedan början. Först var oljelampan bara en lerskål med en tråd. Idag är det fina oljelampor som du gärna visar upp.

Så är du ute efter fotogenlyktor eller dekorativa båtar är det Flaggskeppet du ska kolla in.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen