Inred med glas på altanen

Sommaren är äntligen här och snart är det dags för semester för många. Semestern blir till viss del som förra året, med vissa restriktioner som begränsar resande och folksamlingar. Många svenskar har därför börjat renovera hemma och gör tillbyggnationer på tomten eller inomhus. Den här trenden har exploderat det senaste året och just nu ligger vi på en sådan nivå att byggvaruhusen börjar få brist på material till att bygga altaner. I takt med att allt fler bygger altaner i jämförelse med innan beror helt enkelt på att många spenderar sin sommar och semester hemma i trädgården tillsammans med sina familjer.

Att renovera eller bygga en ny altan är ett relativt stort projekt som kräver viss kunskap, erfarenhet och tålamod för att lyckas. Till de flesta altaner behövs det någon form av räcke som lyfter altanens utseende, men även säkerhet. Förr var det väldigt populärt med träräcken, men detta verkar ha vänt. Allt fler väljer glasräcke till altanen istället för det traditionella träräcket. Ett glasräcke till altanen ser mycket modernare ut och ger mer ljusinsläpp för en ljusare tillvaro i trädgården. Glasräcket gör även så att du kan behålla utsikten samtidigt som säkerheten av ett räcke finns där.

Glasbolaget.se hittar ni ett stort utbud av glasräcke inomhus och utomhus, samt ett många andra typer av glas och speglar. Allt från glasräcken till duschdörrar, isolerglas och spegelglas.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen