Slutbesiktning av proffs

Har du renoverat ditt hus eller kanske byggt ett helt nytt. Då kan det vara bra med en slutbesiktning för att se att allt är rätt och bra gjort. För utan slutbesiktningen kan det gömma sig fel som senare kommer kosta stora summor pengar när man måste göra om vissa saker.

Men vilka ska du vända dig till om du vill göra en slutbesiktning i Stockholm? Jo du ska ta kontakt med Besiktningsbyrån. Besiktningsbyrån hjälper dig med alla olika besiktningar du kan tänka dig. Och med deras många års erfarenhet och kunniga inspektörer kan du vara säker på att inget missas på inspektionerna. Men varför är en slutbesiktning så viktigt egentligen. Det är för under en slutbesiktning kommer en inspektör kolla så att kontraktet är korrekt utfört. Han kommer även antingen godkänna eller underkänna entreprenaden beroende på om han märker av några fel eller inte. Dessa fel måste då åtgärdas av entreprenören inom två månader. Men även om inspektionen bli godkänd har entreprenören ändå ansvar i två år framåt för brister och fel som kan uppkomma.

Inspektören som gör denna slutbesiktning ska även vara oberoende för att göra en så rättvis inspektion som möjligt. Besiktningsbyrån gör besiktningar runt om i landet, bland annat slutbesiktning i Västerås.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen