Kom närmare ditt spirituella jag

Kristaller och stenar har använts som andliga verktyg i århundraden. Man har länge trott att dessa naturföremål har förmågan att koppla oss till jorden och dess energier. Varje typ av kristall eller sten har sina egna unika egenskaper som kan utnyttjas för olika ändamål.

En av de mest populära kristallerna som används för andliga ändamål är kvarts. Kvarts är en typ av kristall som finns i många olika färger, bland annat klar, vit och rosenkvarts. Den är känd för sin förmåga att förstärka energi och används ofta i meditation och healingövningar. Kvarts kan användas för att rengöra och rena auran samt för att främja tankens klarhet.

En annan vanlig kristall är ametist. Ametist är en violettfärgad sten som sägs ha lugnande egenskaper. Den används ofta för att lindra stress och ångest och för att främja vilsam sömn. Ametist kan också användas för att skydda mot negativa energier och stärka immunförsvaret.

Dessa kristaller och många många mer hittar du hos SunAngel Creations. SunAngel Creations har en butik med kristaller i Göteborg men även en webshop med hela deras sortiment. De lägger mycket vikt och tid i att ha ett sortiment av noga utvalda kvalitets kristaller för att kunna erbjuda dig enbart det bästa.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen