Lägg om ditt tak med säkerhet

De allra flesta husen har några år på nacken vilket ofta betyder att även taket har det. Detta kan leda till stora skador ifall man har ett gammalt slitet tak. Men takbyten är inte något många ser fram emot då de ofta ses som onödigt och som en jobbig process. Men så är absolut inte fallet, i alla fall inte med Takspecialisterna vid din sida. Takspecialisterna erbjuder en komplett helhetslösning för dig som antingen vill byta tak eller ha en takbesiktning.

Det börjar med att Takspecialisterna skickar en besiktningsman för att mäta och kontrollera taket. Detta är helt gratis så att du kan få en uppfattning om vad som behövs göras innan du betalar. Du får sedan en detaljerad lista över åtgärder som ska vidtas för att fixa de problemen som finns med ditt tak. Då går du och projektledaren genom hela arbetet för att det inte ska bli några missförstånd och för att du ska känna dig helt säker under hela processen. Efter detta är det bara att slå sig ner, ta en kopp kaffe och låta proffsen göra resten. När projektet är klart blir det en slutbesiktning och du får ett 10-årigt garantiintyg så att du kan känna dig så säker som möjligt.

Ofta brukar det tillkomma extra avgifter och liknande efter ett arbete är klart men så jobbar inte Takspecialisterna. Därför kan du känna dig helt säker på att det inte blir några tillkommande kostnader utöver kontraktet. Kontakta Takspecialisterna idag om du vill ha en professionell takläggare i Stockholm.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen