Stilrena väskor för arbetsplatsen

Tar du som många andra med dig lunchen till jobbet i en plastpåse som du sedan kanske slänger. Det är opraktiskt dåligt för miljön och nu när priset på plastpåsar är så högt är det även dåligt ekonomiskt. Men vad är ett bättre alternativ då? Jo, att ta lunchen i en funktionell ryggsäck eller någon annan sorts väska. Det blir inte bara mer ekonomiskt i längden utan även mycket mer praktiskt då du enkelt kan ha med dig exempelvis datorn, anteckningsbok och andra tillbehör i väskan. Men vart hittar du då snygga stilrena väskor som passar en professionell arbetsmiljö. Det hittar du hos Show Your True. Show Your True har ett flertal väskmodeller i olika färger och material för att alla ska hitta något som passar ens egna stil.

Idén till Show Your True uppstod från att grundarna inte kunde hitta högkvalitativa väskor till ett bra pris. För om du vill ha något som skulle hålla länge och är tillverkat av bra material måste du betala en förmögenhet, men det ville de ändra på. De på Show Your True gillar inte heller när väskor och kläder har stora logotyper. Därför är alla produkter som du hittar på deras webbplats stilrena utan stora logotyper och märken.

Så om du letar efter en väska av hög kvalitet till ett bra pris måste du kolla in showyourtrue.se. Du hittar allt från snygga axelväskor till funktionella datorväskor.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen