Planerar du att bygga en brygga?

Perfekt! Då har du kommit till helt rätt ställe. I den här artikeln kommer vi gå igenom allt som behövs för att du ska kunna bygga din egna brygga.

Marinvaror

Hos Marinvaror.se kan du hitta allt nämnt ovan. Allt från kompletta bryggpaket, flytbryggor, båtslip, båtringar, båtbommar och mycket! De har allt som behövs för att du ska kunna bygga din brygga utan problem. Hittar du inte det du letar efter eller om du har allt du behöver men behöver hjälp för att kunna komma igång med byggandet, finns deras proffs tillgängliga för att hjälpa dig på vägen till att din brygga ska bli perfekt. En stark rekommendation då de är valet av kommuner, campingplatser, hamnföreningar, företag och olika distributörer runtom hela Sverige.

Vad behövs då för att bygga en brygga?

Till en början för att kunna bygga bygga krävs det såklart material, bryggtillbehör, flytpontoner och mycket mer. Sen beroende på vad det är för brygga du ska ha så varierar ju allt material och liknande som du behöver. Ska du till exempel bygga brygga på berg, då behövs även bergbeslag samt annat. En brygga kan även ha många olika funktioner. Det kan vara en badbrygga, då behöver man en badstege för att enkelt och säkert kunna ta sig in i och upp från vattnet. Sen finns det även båtbryggor. Som används för att enkelt kunna parkera båten i vattnet. Samt för att kunna enkelt hoppa in och ut ur båten.

Bryggtillbehör

Beroende på om det är en båtbrygga eller om det är en vanlig brygga, så finns det en rad olika tillbehör man kan köpa. Dessa tillbehör kan ge extra funktionalitet eller extra säkerhet till bryggan. Är det till exempel en båtbrygga så kan man ha fenderlister längs kanten, en gummiliknande dämpare för att skydda bryggan och båtens skrov. Y-bom som är till för att kunna ha båten säkrad från andra båtar och för att markera upp flertal båtplatser. Bryggbeslag som används för att enkelt kunna koppla ihop flera bryggor. Till både båt och vanliga bryggor finns det även korspolare med och utan LED-lampor, landgångshjul och mycket mer!

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen