Roligare temafester med rätt typ av fest dekorationer

Många människor tror att festdekorationer handlar om banderoller och ballonger. Om du planerar en fest vill du se till att dina dekorationer passar temat, och då kan det vara ett bra val att välja exempelvis eko ballonger eller studentballonger som har ett lite roligare tema och du kan vara mer kreativ i din lokaldekor och bordsdukning.

Överlag så handlar det när det kommer till festfixning att man måste ta lite roliga och inledande beslut. Det innebär att du måste välja rätt färger, stil och övergripande utseende för din temafest. Att anordna en babyshower, name eller gender reveal party, har i dag blivit allt populärare och har blivit en sak vi vill fira mer och mer. Det är ett trevligt inslag under graviditeten, för att fira livet i stort och det kommande barnet men även det framtida föräldraskapet på samma gång.

Njut av en pickning på sommarängen eller ute vid skärgårdsön

Du hittar även allt till den roliga festen eller picknicken. Den som inte kräver att någon diskar efter och där alla bara kan få umgås. Då passar engångsbestick i trä och miljövänliga engångsartiklar väldigt bra. Det kan också vara för den där mysiga picknicken nere på ängen eller vid bryggan, där hela släkten är samlad och fokuset hamnar mer på sällskapet och att äta gott än att släpa på tallrikar, glas och bestick. Då kan det vara skönt att veta att du använder dig av miljövänliga engångsartiklar.

Söker du lite mer miljövänliga ballonger för at hänga upp ute på födelsedagskalaset, temafesten eller som komplement till dekorationen för studentfesten så finns det eko ballonger som är betydligt bättre för miljön.

En vacker sak när man planerar en fest är just användandet av blommor. Detta för att det ger en färg och dekoration till din mottagningslokal. Du kan antingen använda riktiga blommor eller girlanger av murgröna. Om du använder riktiga blommor, se till att det håller sig färska och att det är i rätt säsong, och känns som det speglar detta.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen