Skapa stämning i hemmet med musik!

Är du en av dem som lyssnar på musik oavsett vad du tar dig för? Blir inte allt lite roligare med musik i öronen när du städar eller lagar mat? Då har jag hittat ditt nästa inköp hos Living Studio!

Roberts Radio UNO BT är en kompakt och snygg radio med många egenskaper. Den har ett tilltalande utseende och finns i flertalet färger. Den passar alltså lika snyggt in i ditt hem som om det vore en inredningsdetalj! Här har du möjlighet att lyssna på din favoritmusik genom Bluetooth, AUX men också på din favorit radiokanal. Kanske det bästa med denna radio ändå är att du kan ta den med dig vart du vill. I och med att den går att driva med både batterier eller nätadapter finns det inga begränsningar på vart du kan ha den stående. Det kan vara i ditt hem, likaväl som på stranden eller med dig på en weekend.

Utöver utbudet av radios har Living Studios även ett stort utbud av fantastiska ljusslingor för både inomhus- och utomhusbruk. Nu när det börjar bli mörkare ute kan det vara trevligt att sätta lite ljus i träd och buskar på trädgården. Eller varför inte i en lykta ståendes bredvid ytterdörren?

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen