Sommaren – En tid för avslappning och äventyr

Vi är just nu mitt i sommaren och många har semester, medans några precis har kommit tillbaka till arbetsplatsen. Under sommaren har vi mest tid till att göra precis vad vi vill. De allra flesta åker utomlands på semester, medans andra hellre slappnar av i trädgården hemma eller på stranden. I år är sommaren inte som vanligt och det har blivit allt vanligare att vi spenderar mycket mer tid hemma eller åker på semester hemma i Sverige.

Anpassa din trädgård för avslappning

Många har i pandemins fotspår börjat anpassa sina trädgårdar för att kunna slappna av hemma och detta kommer att troligtvis att fortsätta till en viss del framöver är alla restriktioner släpper. Många väljer att bygga pooler, nya altaner och fräschar upp trädgården med nya växter och prylar. För att kunna få maximal avslappning rekommenderas en hängmatta. Under senaste året har hängmattor blivit väldigt populära bland de som vill spendera sommaren hemma i trädgården. Placera helt enkelt hängmattan mellan två stora träd som skuggar så har du perfekta möjligheter för att kunna slappna av i värmen.

Olika typer av hängmattor

Det finns många olika typer av hängmattor för olika tillfällen och olika monteringar. Den klassiska hängmattan fästs mellan två stycken träd, men i många fall finns det inte två närliggande träd som den kan fästas i. Det finns som tur är lösningar för detta och det är en hängmatta med ställning. Dessa är väldigt populära och fungerar utmärkt utan träd. Om du enbart har ett enda träd finns även hängstolar som alternativ. Dessa är väldigt sköna och tar inte upp lika mycket plats i trädgården. Är du ute i naturen och vandrar eller campar finns det resehängmattor som enkelt kan tas med i väskan. De tar väldigt lite plats, vilket är perfekt när utrymmet i väskan är skralt.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen