Vårlökar sätter ton för våren

När dagarna börjar bli längre och vädret börjar bli varmare är det dags att börja tänka på att plantera vårlökar. På så sätt kan du njuta av en tidigt blommande trädgård med vackra färgklickar. Det finns många olika typer av vårlökar att välja mellan, bland annat dahlior, gladioler och liljor.

Du måste bestämma när du vill att trädgården ska börja blomma. Om du vill ha en tidig blomning bör du plantera dina lökar tidigt på våren. Men om du inte har bråttom och vill ha en senare blomning kan du vänta med att plantera dem till senare på våren. Så om du letar efter en färgklick eller en söt doft finns det säkert en vårblomma som passar dig. Hos AllaFröer kan du hitta allt du kan tänkas önska dig.

Krokusar är en av de första blommorna som dyker upp tidigt på våren, och deras vackra lila blommor är ett tecken på att varmare dagar är på väg. Nu nalkas våren!

Tulpaner brukar vara en annan favorit, deras höga stjälkar med färgglada kronblad gör dem till en riktig höjdare. En riktig symbol för påsk.

Köp lite fröer, och ut och plantera! En färgsprakande trädgård ger liv och lust när man vaknar upp ut vinterdvalan.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen