Att ladda elbilen hemma är väldigt smidigt

EV Charge+ tillhandahåller både laddstationer, laddkablar till elbil och installationstjänster för ägare av elfordon eller exempelvis butiker. De har en mängd olika produkter som du enkelt kan använda för att ladda din elbil hemma. Att ladda hemma är det enklaste sättet att ladda ett elfordon. Bilen laddar sig själv medan du gör annat, och du behöver inte gå till macken. En laddstation är en laddbox eller laddstolpe med ladduttag/kontakt och kostar cirka 20 000 kr. Men eftersom elfordon har mindre påverkan på miljön finns det statligt stöd för att betala halva kostnaden, så staten stödjer fler att investera i elfordon.

Hur snabbt kan jag ladda bilen hemma?

Standard hemvänlig laddning kan vanligtvis ladda ett bilbatteri (vid 1-fas 16A) i cirka 20 kilometer per timme. Det betyder att laddningen kan ta allt från 6 till 25 timmar, beroende på vilken bilmodell som ska laddas. Ofta är inte bilen urladdad och då tar det inte så lång tid att ladda fullt.

HomeBox laddstation är mycket lämplig för elfordon som ska laddas hemma eller på kontoret. Därför är designen perfekt för ditt egna personliga garage eller andra privata utrymmen i hemmet. Förutom laddstationer erbjuder EV Charge+ även en rad laddkablar och adaptrar såsomTeslas adapter och laddkablar med kontrollboxar.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen