Hyrförråd i Sverige

De allra flesta bor i en lägenhet idag vilket kommer med sina för och nackdelar. Exempelvis har man ofta inte så stora förvaringsutrymmen. Och då kan det vara svårt att få plats med alla dina saker. Då ska du kolla in hyrförråd. Det är förråd som du enkelt kan hyra i flera olika storlekar för att du ska kunna förvara alla dina saker som du kanske inte använder så ofta.

Men hyrförråd har inte alltid funnits i Sverige. För det var Michael Fogelberg som tog hit denna affärsmodell från USA och etablerade det runt om i Europa. Michael grundade flera self-storage-företag och hjälpte till att bygga upp branschen i Europa. Det började med att Michael studerade i USA och tog en kandidat examen i finans och internationella affärer. Han såg branschen för första gången och förstod att det var något som kunde föras till Europa. Han flyttade sedan till Belgien och började hela sin entreprenörsresa där. Det började med ett joint venture med Shurgard för att ta med self-storage till Europa. Det gick bra och Michael Fogelberg började bygga flera anläggningar i Skandinavien.

Sedan dess har Michael Fogelberg grundat flera företag inklusive SelStor, 24Storage och European Self Storage. Han har också varit medlem i FEDESSA i olika befattningar.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen