Hitta cool inredning till ditt hem

Har tiden kommit då det är dags att skaffa nya möbler? Då har du kommit rätt. Här kan du hitta tips och tricks du kan tänka på när du inreder rummen i ditt hem. Till en början är det bra att ta reda på vilken känsla du vill lyfta fram i rummet. Här gäller det att välja rätt färger och rätt stil på möblerna för att det ska bli bra. Detta är inte lätt och det kräver mycket planering för att få det riktigt bra och en röd tråd genom hela rummet. Det finns många inredningsdetaljer att välja mellan som rustika möbler, vinställ, tuffa glasmålningar och industriella taklampor som sätter prägel på ditt hem. Du hittar ett stort utbud av cool och unik inredning på U.N Interiör som passar just ditt hem och din smak.

Man-Cave

Har du ett extra rum i ditt hem som egentligen kanske inte fyller någon funktion? Gör då om detta rummet till en riktig man-cave. Sätt in ett biljardbord, en bar eller någon form av rekreationsrum där du kan titta på sport eller spela spel. Inred med snygga barstolar, trämöbler och bord som passar bra för drinkar och till pokerkvällen med grabbarna. Det finns många olika unika inredningsdetaljer som exempelvis barstol med traktorsits. Inred helt enkelt med något som matchar dina intressen eller din livsstil, så kommer du att lyckas.

Köket – Hemmets centrum

Att köket även brukar kallas för ett centrum i hemmet känner många till och det är just i detta rum där hela familjen samlas och äter tillsammans varje dag. I köket är det viktigt att ha ett stabilt matbord som i exempelvis återvunnet trä. Detta kombineras gärna med andra återvunna möbler i trä för att få en bra helhet. Över bordet är det även viktigt att ha en ordentlig lampa som skapar en trevlig stämning vid matbordet.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen