Örter som hjälper hästen att må bättre

I historieböckerna nämns ofta läkande örter och olika växter. Långt innan allmänmedicin blev allmänt känt i de flesta delar av världen använde människor och sina hästar detta som läkemedel. En välkänd växt som har använts länge i de flesta delar av världen är vitlök. Eftersom vitlök innehåller allicin har vitlök antiinflammatoriska egenskaper som kan bota många olika problem. Vitlöken är än idag ett effektivt sätt att exempelvis lindra tandvärk som uppstår genom en inflammation. Det kanske inte är det mest effektiva sättet, men det är något som de allra flesta alltid har hemma i köket.

Många vetenskapliga studier har visat att naturliga fodertillskott kan hjälpa oroliga hästar och hästar som lider av problem. Örter är helt naturliga, och när de ges till din häst är de inte farliga i sig eftersom de har använts sedan medeltiden. Örter kan ge hästar många hälsofördelar, som att förebygga skador och stärka hästens immunförsvar och därigenom minska risken för att skador eller sjukdom uppstår. En sjuk eller skadad häst kan bli mycket smärtsamt för både hästen och din plånbok.

Herbalworks

Hos HerbalWorks hittar du alla sorters örter till din häst. Olika örter har olika egenskaper och kan förebygga/minska olika typer av skador eller obehag som din häst har. Du söker enkelt i menyn efter din hästs problem och väljer örter därefter. Vanliga problem hos hästar är till exempel hosta eller eksem som kan lindras och påskynda läkning med hjälp av örter. Örter kan också förbättra hästarnas allmänna hälsa eftersom de nu har en annan diet än sina förfäder. Det beror på att möjligheterna till naturbete hela tiden ökar.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen