Pussla på sommarens regniga dagar

Den svenska sommaren brukar innebära en hel del regn och dåligt väder. Dessa dagar kan bli otroligt tråkiga för hela familjen, speciellt om man är på semester i en stuga eller husbil där elektricitet eller utrymme är en begränsning.

En rolig aktivitet när det regnar är att pussla. Detta är något vi människor länge har gjort i våra hem långt tillbaka i tiden. Det finns idag många olika typer av pussel med många olika motiv, svårighetsgrader och även pussel med en liten twist som gör pusslandet lite annorlunda till skillnad från vanligt. Pussel är populärt världen över och pussel har sedan pandemins start ökat sin försäljning otroligt mycket i Sverige. I butikerna är pusselhyllorna ofta tomma med enbart ett fåtal modeller kvar.

Pusslen har utvecklats sedan starten

Sedan det första pusslet utvecklades har de ständigt utvecklats. Allt från högre upplösning, fler bitar, motiv och former. Det senaste i pusselvärden är 3d pussel, som har blivit väldigt populära bland många pusselentusiaster världen över. Ifall du är sugen på att ta pusslandet till en ny nivå är ett 3d-pussel att rekommendera.

Pusselmatta

Om du tycker om att pussla, har begränsat med utrymme eller vill ha bordet fritt från pusselbitar är en pusselmatta det ultimata tillbehöret. Med en pusselmatta kan du enkelt rulla ihop ditt pussel, vilket möjliggör att du kan flytta ditt pussel utan att behöva ta isär det. Detta är perfekt för exempelvis husvagnen där utrymmet är begränsat. Det finns pusselmattor i många olika storlekar beroende på storleken på ditt pussel. Vanligtvis är pussel 500, 1000 eller 2000 bitar stort, men i vissa fall förekommer det att pussel är mycket större än så.

Pusselavenyn.se

Hos Pusselavenyn finns ett stort utbud av pussel och tillbehör som håller dig road under regniga sommar- och höstdagar. Med sitt stora utbud av olika typer av pussel är Pusselavenyn en av Sveriges ledande pusselbutiker som alltid har pusslet du söker.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen