Så väljer du rätt fönster till hemmet

Vill du byta fönster? Det är då viktigt att byta till ett högkvalitativt fönster så att det kan användas i många år framöver. Men du kanske inte är en fönsterexpert. Då kan ditt fönsterval vara svårt. Kontakta då proffsen på Fönsterbolaget och rådfråga experterna. Fönsterföretag har alla typer av fönster du kan tänka dig och är ett naturligt val som behöver ändras. Det ger dig också all hjälp du behöver när du ska välja ett fönster. Proffsen på Fönsterbolaget har många års erfarenhet och vet precis vad som är bäst för ditt hem och din situation.

Att byta fönster kan verka som en tråkig och onödig kostnad, men du bör inte tänka på det så. Att byta fönster bör betraktas som en investering eftersom det ökar husets värde och är bättre än gamla fönster för att upprätthålla värmen inomhus och utomhus. Detta minskar i sin tur månadskostnaderna. Om du därför är ett proffs som kan byta fönster finns det bara ett självklart val, och det är att kontakta Fönsterbolaget. Du hittar allt från aluminiumfönster till ytterdörrar i deras produktlinje.

Fönsterstorlek

När du köper nya fönster, vänligen ange modulstorlek eller ramstorlek för varje fönster. Modulstorleken är storleken på hålet i väggen som ska sättas in i fönstret, och den yttre storleken på ramen är hela fönstret. För dessa två storlekar, ta bort fodret för korrekt mätning. Modulens storlek är vanligtvis ca 2 cm större än ramens yttermått och kan justeras av styrningen (isoleringen) runt fönstret.

Fast eller öppningsbart fönster?

Du kan ha båda. Vi rekommenderar att du har minst ett öppningsbart fönster i varje rum. Fördelen med fasta fönster är deras stora glasyta. Detta ökar ljusinflödet , eliminerar behovet av fönsterlås och är lite billigare än fönster. Du måste dock se till att den lätt kan rengöras från utsidan och att alla rum är ventilerade (eller har tillräcklig ventilation).

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen