Varför ditt företag behöver en fasadskylt?

En fasadskylt är en viktig del av varje företags marknadsförings- och reklamstrategi. En fasadskylt är en skylt som monteras på fasaden av en byggnad och som visar företagets namn eller logotyp. Fasadskyltar är vanligtvis tillverkade av aluminium, plast eller PVC och kan vara antingen belysta eller obelysta. Det finns många olika typer och former av fasadskyltar att välja mellan. En fasadskylt kan bidra till att öka din varumärkeskännedom och kan visa var ditt företag är beläget för förbipasserande bilar, fotgängare och cyklister.

Typer av fasadskyltar

Det finns många olika typer av fasadskyltar att välja mellan. Beroende på vilket utseende du vill ge ditt företag kan du välja mellan olika material, färger, former och storlekar. Belysta skyltar är ett utmärkt sätt att fånga uppmärksamhet, dag som natt. Icke-belysta skyltar är mer subtila men kan ändå vara effektiva. Här är några populära typer av fasadskyltar:

  • Enskilda bokstäver: Dessa typer av skyltar används ofta för att stava ut företagets namn eller initialer. De kan tillverkas av olika material som akryl, metall eller PVC. Individuella bokstäver kan belysas inifrån eller bakgrundsbelysas för extra effekt.
  • Neonskyltar: Neonskyltar som fasadskyltar har funnits i många år och fortsätter att vara populära i dag. Neonskyltar tillverkas vanligen av glasrör som har böjts i former och sedan fyllts med neongas. När elektrisk ström tillförs lyser neongasen upp och belyser röret. Neonskyltar kan användas både inomhus och utomhus och finns i många olika färger.
  • LED-skyltar: Lysdioder (LED) förbrukar mindre energi än traditionella glödlampor och håller längre, vilket gör dem till ett mer kostnadseffektivt alternativ på lång sikt. LED-skyltar finns i en mängd olika färger, storlekar och former. Du kan använda LED-skyltar både inomhus och utomhus.

Upplysta fasadskyltar

En belyst fasadskylt kan bidra till att öka din varumärkeskännedom och kan visa var ditt företag är beläget dag som natt. Belysta skyltar finns i en mängd olika material, färger, former och storlekar för att passa dina behov. Några populära typer är enskilda bokstäver, neonskyltar och LED-skyltar.

Fasadskyltar bidrar till att öka varumärkeskännedomen samtidigt som potentiella kunder får information om var ditt företag är beläget. Det finns många olika typer, former, storlekar och färger att välja mellan så att du kan hitta den perfekta för ditt företags behov!

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen