Viktigt vid kemikaliehantering

Lämplig kunskap och utbildning är viktigt vid hantering och transport av farliga kemikalier. Utan det har lätta bilar problem och väntar på en olycka. Och om en olycka händer med en farlig kemikalie och gärningsmannen inte vet hur han ska hantera situationen är det inte bara ett kostsamt misstag. Men människor och till och med naturen kan skada. Men var kan du få rätt information och få rätt utbildning? Ja, i Amasis Konsult AB.

Amasis Konsult AB

Amasis Konsult AB är en säkerhetskonsult för farligt gods som kan ge dig den exakta information och kunskap du behöver för att hantera kemikalier på ett säkert sätt. Till exempel kan ADR -utbildning skräddarsys för ett visst avsnitt som ger alla inblandade en exakt uppfattning om vad som gäller för det avsnittet. Du får också lära dig vilka fraktmetoder som är säkrast och de olika typerna av kemisk transport. Det faktum att utbildning är rätt för ett visst företag är viktigt, eftersom kemisk hantering kan variera mycket beroende på kemikalien och miljön.

Om du har ett företag som hanterar och transporterar farliga kemikalier bör du därför kontakta Amasis Konsult AB. Med rätt kunskap och utbildning kan framtida olyckor undvikas. Det är också särskilt användbart för att skapa säkerhetsdatablad, produktdeklarationer och varningsetiketter.

Felicia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen